Selv om vi i hovedsak tar bilder av de minste og familiene deres, har vi også mulighet til å ta andre typer oppdrag innimellom. Vi har lang erfaring med fotografering av forskjellige sjangere, og syns det er gøy med slike oppdrag innimellom. Så om du skulle ha behov for en fotograf til et annet type oppdrag, så ta kontakt, så skal vi si om dette er noe vi kan hjelpe deg med. 


Bryllup

En av de største dagene i livet fortjener skikkelig dokumentasjon. Bilder er det man sitter igjen med etterpå, og de er gode minner å ta med seg videre i livet sammen. 

Vi tar på oss et begrenset antall bryllupsoppdrag i året, men det er bare å ta kontakt om dere ønsker at dagen skal foreviges av oss. 

Her er våre priser på bryllupsfotografering: 


1. Mini

Kun bryllupsbilder av brudeparet, evt. forlovere og barn. Ca. 1 time på avtalt sted. 

Pris: 1495,- 

Bilder kjøpes i etterkant til vanlig pris (se prisliste).


2. Halv dag, liten

Fotografen foreviger vielsen, gjester som kommer og brudeparet på trappen etter vielsen. Deretter drar brudeparet og fotografen til avtalt sted for å ta de offesielle bryllupsbildene.

INKL. 5 ferdigredigerte bilder (filer) fra bryllupsfotograferingen + ca.50 bilder i dokumentarisk stil fra vielsen. 

Pakkepris: 7500,-


3. Halv dag, stor

Fotografen blir med fra morgenen og følger enten bruden eller brudgommen som ordner seg. Det er også mulig å leie inn 2 fotografer slik at man får foreviget begge. 

Fotografen foreviger vielsen, gjester som kommer og brudeparet på trappen etter vielsen. Deretter drar brudeparet og fotografen til avtalt sted for å ta bryllupsbildene.

Fotografen er med i 5 timer. Ferdig før middag. 

INKL. 5 ferdigredigerte bilder (filer) fra bryllupsfotograferingen + ca.80 bilder i dokumentarisk stil fra forberedelsene + vielsen.

Pakkepris: 9500,-


4. Heldags

Her er fotografen med hele dagen og fanger de små og store øyeblikkene på denne store dagen. Fotografen er med på alle deler av feiringen og blir til senest kl.22, eller etter første dans.

INKL. 5 ferdigredigerte bilder (filer) fra bryllupsfotograferingen + ca.200 bilder i dokumentarisk stil fra forberedelsene + vielsen + middagen. 

Pakkepris: 20.000,-