Baby

Når babyene begynner å bli litt større får man mange muligheter som man ikke har de første ukene. Det er fordeler og ulemper med alle aldre det første året, babyen utvikler seg utrolig raskt og de lærer nye ting hver dag. Det kan derfor være lurt å tenke litt på hva slags bilder man ønsker. 

De aller vanligste tidene å komme til fotografering på er nyfødt (helst innen to uker), når babyen ligger på magen og holder oppe hodet selv, når babyen sitter selv, når babyen krabber eller når babyen har lært å stå. 

Pris på babyfotografering er 750,-  (baby mellom 2-7 mnd). 

Prisen inkluderer 1 time i studio, lån av rekvisitter, redigering og personlig web-album og visningstime. Bilder kommer i tillegg.

1-årsfotografering

1 helt år! 

Første bursdag er rett rundt hjørnet og første leveår er snart levd. Det er en stor begivenhet både for store og små. Mange velger å forevige dette med en fotografering. Da tar vi først mange flotte portretter av bursdagsbarnet, alene og kanskje sammen familie og søsken om det er ønskelig. 

På slutten av timen har vi tid til en "cake smash" om det er ønskelig. Da får bursdagsbarnet en egen kake å leke med og smake på. Dette er bare moro. Ungene er alle forskjellige og reagerer forskjellig, men uansett får vi noen søte og morsomme bilder. Helt perfekt til fotoalbum!

Pris på 1 årsfotografering er 1250,-  (+450,- for cake smash, inkl. kake) 

Prisen inkluderer 1-2 timer i studio, lån av rekvisitter, redigering og personlig web-album og visningstime. Bilder kommer i tillegg. 


Barn

Vi elsker å få besøk av større barn også. Alle er velkomne hos oss, og fotografering trenger absolutt ikke bare være bare for babyer. Søsken eller alene, vi har mange muligheter til å ta flotte bilder av dine barn. Enten de er 3 eller 14.

Pris på fotografering i studio av større barn, søsken og familie er 1450,- 

Prisen inkluderer 1-2 timer i studio, lån av rekvisitter, redigering og personlig web-album og visningstime. Bilder kommer i tillegg. 

Mitt første år

Større barn/søsken