Baby

Når babyene begynner å bli litt større får man mange muligheter som man ikke har de første ukene. Det er fordeler og ulemper med alle aldre det første året, babyen utvikler seg utrolig raskt og de lærer nye ting hver dag. Det kan derfor være lurt å tenke litt på hva slags bilder man ønsker. 

De aller vanligste tidene å komme til fotografering på er nyfødt (helst innen to uker), når babyen ligger på magen og holder oppe hodet selv, når babyen sitter selv, når babyen krabber eller når babyen har lært å stå. 

Pris på babyfotografering er 550,-  (baby mellom 2-11 mnd). 

Prisen inkluderer 1 time i studio, lån av rekvisitter, redigering og personlig web-album og visningstime. Bilder kommer i tillegg. Se alle priser her.

1-årsfotografering

1 helt år! 

Første bursdag er rett rundt hjørnet og første leveår er snart levd. Det er en stor begivenhet både for store og små. Mange velger å forevige dette med en fotografering. Da tar vi først mange flotte portretter av bursdagsbarnet, alene og kanskje sammen familie og søsken om det er ønskelig. 

På slutten av timen har vi tid til en "cake smash" om det er ønskelig. Da får bursdagsbarnet en egen kake å leke med og smake på. Dette er bare moro. Ungene er alle forskjellige og reagerer forskjellig, men uansett får vi noen søte og morsomme bilder. Helt perfekt til fotoalbum!

Pris på 1 årsfotografering er 1195,-  (+350,- for cake smash, inkl. kake) 

Prisen inkluderer 1-2 timer i studio, lån av rekvisitter, redigering og personlig web-album og visningstime. Bilder kommer i tillegg. Se alle priser her.


Barn

Vi elsker å få besøk av større barn også. Alle er velkomne hos oss, og fotografering trenger absolutt ikke bare være bare for babyer. Søsken eller alene, vi har mange muligheter til å ta flotte bilder av dine barn. Enten de er 3 eller 14.

Pris på fotografering i studio av større barn, søsken og familie er 1195,- 

Prisen inkluderer 1-2 timer i studio, lån av rekvisitter, redigering og personlig web-album og visningstime. Bilder kommer i tillegg. Se alle priser her.

Mitt første år

Ønsker du å forevige flere perioder av barnets første år? Vi har pakkeløsninger som inneholder flere fotograferinger til en pakkepris. Velg mellom disse pakkene: 

1. "Mitt første år"
Kom innom for 3 fotograferinger innen barnet fyller 2 år. Kan kombineres med søsken/familiefotografering. 

Forslag til fotograferinger:
- Ligger på magen
- Sitter selv
- Går/står
- 1 årsfotografering
- Familiefotografering når barnet er rundt 18 mnd. 

(Nyfødtfotografering er ikke inkludert i pakken)

Pris: 2000,-

2. "Se, jeg vokser"
Kom innom 9-12 ganger i løpet av barnets første leveår. Et bilde pr. mnd i samme omgivelser, f.eks en kurv. Se barne vokse. Inkluderer 3 fulle fotograferinger (nyfødt, 6 mnd og 1 årsfotografering) og 6-9 minifotograferinger. 

Pris: 5500,-


Større barn/søsken