Nyfødt

De første 2 ukene er helt perfekt for denne type fotografering!

Denne fasen av livet varer kun noen få uker, og bilder tatt nå er dyrebare minner for foreldrene. Hos oss er babyens sikkerhet og behov første prioritet, og vi setter alltid av god tid til stell, amming, kosing og den gode opplevelsen. Dette skal være en koselig, spennende og avslappende opplevelse for både store og små.

Bestill gjerne time mens du enda er gravid. Da legger vi deg inn i kalenderen på termindato, og setter opp time til deg når vi får beskjed fra deg at den lille er kommet. Dette er den beste måten å sikre seg time innen de første 2 ukene.

Les mer om de forskjellige typene nyfødtfotografering vi tilbyr her.

Baby

Når babyene begynner å bli litt større får man mange muligheter som man ikke har i begynnelsen. Det er fordeler og ulemper med alle aldre det første året, babyen utvikler seg utrolig raskt og de lærer nye ting hver dag. Det kan derfor være lurt å tenke litt på hva slags bilder man ønsker. 

Gå inn her for å lese mer om babyfotografering.

1 år

1 år! Første bursdag og første leveår er levd. Det er en stor begivenhet både for store og små. Mange velger å forevige dette med en fotografering. Da tar vi først mange flotte portretter av bursdagsbarnet, alene og kanskje sammen familie og søsken om det er ønskelig. 

På slutten av time har vi tid til en "cake smash" om det er ønskelig. Da får bursdagsbarnet en egen kake å leke med og smake på. Dette er bare moro! Ungene er alle forskjellige og reagerer forskjellig, men uansett får vi noen søte og morsomme bilder. Helt perfekt til fotoalbum!

Les mer om 1-årsfotografering her

Barn

Vi elsker å få besøk av større barn også. Alle er velkomne hos oss, og fotografering trenger absolutt ikke bare være bare for babyer. Søsken eller alene, vi har mange muligheter til å ta flotte bilder av dine barn. Enten de er 3 eller 14. 

Les mer her.

Sjekk ut vår fantastiske serie "Stories"for å se helt spesielle barneportretter laget hos oss i samarbeid med Fine-art fotografen Linda Kristiansen.


Mitt første år

Ønsker du å forevige flere aldere og perioder av barnets første år? Vi har pakkeløsninger som innholder flere fotograferinger til en pakkepris.

Gravid

Vi syns gravidkroppen er fantastisk! Det er en svært spesiell periode i en vordene mors liv og fine bilder er minner og ta med seg resten av livet.

Vi tilrettelegger slik at mor føler seg vel, kjenner seg avslappet og finner ro og glede under fotograferingen. Det er opp til hver enkelt hva slags bilder de ønsker, og sammen med fotografen  finner vi ut hvilke bilder som passer til hver enkelt. 

Les mer om gravidfotografering her.

Annet