Gravidfotografering

Vi syns gravidkroppen er fantastisk! Det å være gravid er en svært spesiell periode i en kvinnes liv. Fine bilder fra denne opplevelsen er flotte minner å ta med seg resten av livet.

Vi tilrettelegger slik at mor føler seg vel, kjenner seg avslappet og finner ro og glede under fotograferingen. Det er opp til hver enkelt hva slags bilder de ønsker, og sammen finner vi ut hvilke bilder som passer til hver enkelt. 

Vi ønsker at alle skal ha flotte bilder av seg selv, spesielt når de går gjennom så store ting som å bli mamma. Fortell oss hva du ser for deg og hvilken type bilder du er ute etter. 

Pappa og evt. storesøsken er også velkomne, selv om hovedfokuset er på mamma så er det flott med noen bilder med resten av familien. Mamma syns ofte også at det er lettere å stå forran kamera når hun ikke er der alene.

TIPS TIL BEKLEDNING

Ta med litt forskjellige klær - lette kjoler, lange tettsittende kjoler, tettsittende singletter og matchende undertøy er fine ting å ta med, men vi har også klær du kan få låne. Ta gjerne med undertøy i en lys farge, om du har, ta med et par forskjellige farger. Vi har også noe i studio man kan låne. 

Er dere flere i bildet er det lurt å holde det enkelt. Unngå store logoer og tegninger. Det blir fort rotete om mor har blomster, far har striper og lillegutt ruter. 

Pris på fotografering: 1250,-


Mini-fotografering

Vi tilbyr en kortere type gravidfotografering for de som ikke ønsker å gjøre så mye ut av det, men som vil ha noen fine bilder som minner.

 Fotograferingen tar ca.30 minutt og mor kommer ferdig og i egne klær. 

Denne typen tilbyr vi kun til de som bestiller nyfødtfotografering.