Kontaktinformasjon

Kontakt oss på

studio@studioellemelle.no

ved å ringe 91521597, 

eller på Facebook.

Jeg har to studio

Trondheim: Sorgenfriveien 9, 7031 Trondheim

Stjørdal: Gråbrek Mølle, Vassbygdvegen 104, 7512 Stjørdal

Åpningstider: Etter avtale


Veibeskrivelse:

Studio Elle Melle avd.Trondheim finner du på Tempe i underetasjen av 

Sorgenfriveien 9, 7037 Trondheim

Kjør inn veien mellom Telehuset og TEAM verksted. Det er et hvitt kontorbygg med adressen på veggen. Bygget ligger ute ved hovedveien, mellom det store nye nav-bygget og parkeringen til bussene. 

Parker rett ved inngangen, gjesteparkering finner du langs veggen. Husk å betal i gjeldende parkeringsapp.


Vi er medlem av Norges Fotografforbund.

Fotografen


MONICA HOLTEN

Monica er i utgangspunktet lærerutdannet, og har tatt med seg sine erfaringer som pedagog inn i fotografyrket. Hun har jobbet som fotograf i  17 år, og har opparbeidet seg bred erfaring innenfor stort sett alle kategorier innen portrettfoto. 

Etter å ha drevet eget studio i tre år, og jobbet som studio-leder i 6 år ble hun deleier og fotograf i Studio Elle Melle. Hun har kunnskaper innenfor alle områder av det å drive noe eget. Hun er den med kontroll på det meste i studio, har en utømmelig mengde arbeidsmoral og hun elsker jobben sin. For 1 år siden startet Elle Melle en avdeling på Stjørdal, hvor hun bor. Idag tilbringer hun halvparten av tiden her, og jobber for å skape et studio hvor det er plass til alle. Her blir det fotografert gravide, nyfødte, barn, søsken, konfirmanter, familier og bryllup.

Fotografering av barn i alle aldre  er hennes spesialområde og store lidenskap, hvor hun får brukt sin kreativitet sammen med pedagogisk erfaring. Bildene til Monica er fulle av liv, farger og glade barn. Hun er rolig og tålmodig, og barn som kommer til henne finner seg lett til rette og blir fort varme i trøya.


Vår historie

Her får du høre litt om vår historie fra oppstart til i dag: 

En vårdag i 2014 satt vi og drømte over en kopp kaffe. Vi ønsket oss et eget sted der vi kunne ta unike, gode bilder til folk. Et sted vi kunne jobbe med å videreutvikle oss, leke, ha det slik vi ønsket.

Drømmen var et studio med god tid til hver kunde, fantastisk print og kvalitetsprodukter, et lekent sted tilrettelagt fotografering av nyfødte, babyer og barn. Vi ville leve av det vi liker best å gjøre, møte fantastiske folk hver dag, være våre egne sjefer og ikke minst jobbe med foto og skape bilder som betyr noe. 

Høsten 2014 ble hjulene satt i gang, og etter noen måneder med oppussing, planlegging og sommerfugler i magen, åpnet vi vårt eget fotostudio. 

IMG_4051.jpg#asset:23:innholdsbilde

Slik så det altså ut her da vi overtok lokalene i 2014.

IMG_4182.jpg#asset:13:innholdsbilde


Med MYE oppussing i to runder har vi endelig fått det slik vi ønsker.

Begynnelsen ble (som den ofte blir) preget av prøving og feiling, men kundene kom og vi fotograferte. Litt etter litt har ting falt på plass, og etter en siste oppussingsrunde i 2016 har vi endelig fått det fine studioet vi har i dag. Nå har vi et fantastisk studio på 117m2, som passer perfekt til det vi gjør.


20161107_0842.jpg#asset:430:innholdsbilde20161107_0840.jpg#asset:429:innholdsbilde

Vi har et større studio med plass til familier og søsken, og et mindre spesielt tilpasset nyfødte. Det er godt og varmt, stellebordet står klart, lekene ligger i lekekassa og rekvisitt-lageret øker. 

20161107_0838.jpg#asset:428:innholdsbilde
20161107_0833.jpg#asset:427:innholdsbilde

Vi har til og med et eget rom kundene våre kan komme og se på bildene i etterkant om de skulle ønske det. Det er helt herlig

IMG_7801.jpg#asset:22:innholdsbilde

Her kan kundene sitte sammen oss og velge ut de ferdige bildene som skal på veggen. 

Selv om vi tar mest bilder av de små, er alle typer fotografering velkommen hos oss.

Studioet