Kontaktinformasjon

Kontakt oss på

studio@studioellemelle.no

ved å ringe 483 66 670

eller på Facebook.

Vi har to studio

Trondheim: Sorgenfriveien 9, 7031 Trondheim

Stjørdal: Gråbrek Mølle, Vassbygdvegen 104, 7512 Stjørdal

Åpningstider: Etter avtale


Veibeskrivelse:

Studio Elle Melle avd.Trondheim finner du på Tempe i underetasjen av 

Sorgenfriveien 9, 7037 Trondheim

Kjør inn veien mellom Telehuset og TEAM verksted. Det er et hvitt kontorbygg med adressen på veggen. Bygget ligger ute ved hovedveien, mellom det store nye nav-bygget og parkeringen til bussene. 

Parker rett ved inngangen, gjesteparkering finner du langs veggen. Husk å betale på automaten, parkerings-appen fungerer ikke på privat parkering. 


Vi er medlem av Norges Fotografforbund.

Fotografene

Studio Elle Melle drives og eies av to fotografer. Begge har lang erfaring fra bransjen og har svært godt lag med barn. Bli bedre kjent med oss her: 

INA HAAHEIM STENVIG

Etter endt foto utdanning og flere år som frilansfotograf, startet Ina Studio Elle Melle så smått i 2013. 

Studio Elle Melle hadde hovedfokus på fotografering av nyfødte, babyer og barn, da som nå. Etter et lite år alene fikk hun med seg Monica på laget, og sammen har de skapt det studioet som er i dag.

Hun er en dyktig fotograf som alltid jobber for å bli bedre. Pent lys, rene farger og masse stemning er de tre tingene hun hele tiden jobber for å få inn i bildene sine. 

Ina har et godt lag med barn, og har lang erfaring med fotografering av de aller minste. Hun trives veldig godt i studio, men drar gjerne ut på oppdrag ute i naturen også. Barn i naturlig lys og natur vil alltid være høyt på lista over favoritt motiv.


MONICA HOLTEN

Monica er i utgangspunktet lærerutdannet, og har tatt med seg sine erfaringer som pedagog inn i fotografyrket. Hun har jobbet som fotograf i over 10 år, og har opparbeidet seg mye erfaring innenfor portrettfoto. Hun sitter også i styret til Trøndelag Fotolaug, og deltar aktivt for å forbedre bransjen og ta vare på fotograf-yrket. 

Etter å ha drevet eget studio i tre år, og jobbet som studio-leder i 6 år før hun ble eier og fotograf i Studio Elle Melle, har hun kunnskaper innenfor alle områder av det å drive noe eget. Hun er den med kontroll på det meste i studio, har en utømmelig mengde arbeidsmoral og hun elsker jobben sin.

Kategorien baby og barn er hennes spesialområde og store lidenskap, hvor hun får brukt sin kreativitet sammen med pedagogisk erfaring. Bildene til Monica er fulle av liv, farger og glade barn. Hun er rolig og tålmodig, og barn som kommer til henne finner seg lett til rette og blir fort varme i trøya.


Vår historie

Studio Elle Melle drives av to erfarne, profesjonelle fotografer. Vi har begge lidenskap til faget, og med god tid og fokus på høy kvalitet tar vi bilder av de minste (og familiene deres).

Her får du høre litt om vår historie fra oppstart til i dag: 

En vårdag i 2014 satt vi og drømte over en kopp kaffe. Vi ønsket oss et eget sted der vi kunne ta unike, gode bilder til folk. Et sted vi kunne jobbe med å videreutvikle oss, leke, ha det slik vi ønsket.

Drømmen var et studio med god tid til hver kunde, fantastisk print og kvalitetsprodukter, et lekent sted tilrettelagt fotografering av nyfødte, babyer og barn. Vi ville leve av det vi liker best å gjøre, møte fantastiske folk hver dag, være våre egne sjefer og ikke minst jobbe med foto og skape bilder som betyr noe. 

Høsten 2014 ble hjulene satt i gang, og etter noen måneder med oppussing, planlegging og sommerfugler i magen, åpnet vi vårt eget fotostudio. 

IMG_4051.jpg#asset:23:innholdsbilde

Slik så det altså ut her da vi overtok lokalene i 2014.

IMG_4182.jpg#asset:13:innholdsbilde


Med MYE oppussing i to runder har vi endelig fått det slik vi ønsker.

Begynnelsen ble (som den ofte blir) preget av prøving og feiling, men kundene kom og vi fotograferte. Litt etter litt har ting falt på plass, og etter en siste oppussingsrunde i 2016 har vi endelig fått det fine studioet vi har i dag. Nå har vi et fantastisk studio på 117m2, som passer perfekt til det vi gjør.


20161107_0842.jpg#asset:430:innholdsbilde20161107_0840.jpg#asset:429:innholdsbilde

Vi har et større studio med plass til familier og søsken, og et mindre spesielt tilpasset nyfødte. Det er godt og varmt, stellebordet står klart, lekene ligger i lekekassa og rekvisitt-lageret øker. 

20161107_0838.jpg#asset:428:innholdsbilde
20161107_0833.jpg#asset:427:innholdsbilde

Vi har til og med et eget rom kundene våre kan komme og se på bildene i etterkant om de skulle ønske det. Det er helt herlig

IMG_7801.jpg#asset:22:innholdsbilde

Her kan kundene sitte sammen oss og velge ut de ferdige bildene som skal på veggen. 

Selv om vi tar mest bilder av de små, er alle typer fotografering velkommen hos oss.

Studioet