Nyfødtfotografering

De første 2 ukene er helt perfekt for denne type fotografering! 

Denne fasen av livet varer kun noen få uker, og bilder tatt nå er dyrebare minner for foreldrene. De bitte små hendene, føttene som fortsatt krølles i fosterstilling og den dype søvnen de har de første dagene. 

Hos oss er babyens sikkerhet og behov førsteprioritet, og vi setter alltid av god tid til stell, amming, kosing og den gode opplevelsen. Dette skal være en koselig, spennende og avslappende opplevelse for både store og små. 

Bestill gjerne time mens du enda er gravid. Da legger vi deg inn i kalenderen på termindato, og setter opp time til deg når vi får beskjed fra deg at den lille er kommet. Dette er den beste måten å sikre seg time innen de første 2 ukene.

Nyfødtfotografering hos oss koster 1650,- 

(+350,- for å komme hjem til dere i Trondheim eller Stjørdal).

Studio

Velkommen til mine  koselige studio på Tempe i Trondheim og i Stjørdal.

 Du kommer til et oppvarmet og trivelig studio, spesialtilpasset deres behov. Her er det godt og varmt, og vi har alt vi trenger for å ta nydelige bilder av den lille. De nybakte foreldrene kan slappe av i sofaen mens fotografen jobber. Vi er alle i samme rom hele tiden, og det er lett å få med seg det som skjer. Sammen jobber vi for å få tatt bildene dere ønsker.  

Studio

Hjemme

Fotografen tar med et utvalg rekvisitter, men det blir selvfølgelig noe mer begrenset enn i studio. Under hjemme-fotografering jobber vi mye med naturlig lys, og trenger stort sett kun et vindu for å kunne ta bildene. Vi tar også med lys om vi tror det blir behov for dette. 

Fordelene med dette alternativet er at du slipper å dra ut. Hjemme har du alt du trenger og det er lett å bruke personlige eiendeler for å sette litt ekstra personlig preg på bildene. Når man er hjemme er også babyen eller barna litt roligere og mer avslappet, og bildene får en mer avslappet og naturlig stil.

Sykehus/barsel

Ønsker dere bilder fra de aller første dagene, så kan vi komme på sykehuset for en mini-fotoshoot. Da tar vi bilder av babyen alene og sammen med foreldrene. Det blir bilder i en svært naturlig og dokumentarisk stil.

Fødselsfotografering

Noen ønsker også fotografen tilstede under fødsel for å dokumentere en av de største opplevelser man har i løpet av livet. Vi jobber svært diskret, holder oss i bakgrunnen og fanger de nære øyeblikkene. Dette er ikke noe vi gjør mye av, men skulle dere ønske dette eller vil vite mer, så ta kontakt for egne priser og mer informasjon.